Effektiva

Det är nog vad vi har varit!
Dels våra säljare: som städat ur huset en hel vecka tidigare vilket gjorde att vi redan i måndags kunde köra första flyttlasset.
Mamma: som plöjt ner otaliga timmar i den gamla, äckliga, smutsiga lägenheten och till stort bidragit till att den nu är överlämnad till andra makter! Dessutom har hon försjunkit djupt ner i både lådor och hjärnkontor för att hitta alla dessa gamla underbara tyger,lampor mattor och möbler som jag nu får överta till vårt nya hem.
Svärmor: som även hon gjort en insats med att ´städa lägenhet men även vissa upp sina deffade spinningmuskler när sonen tvingat henne kånka på stora delar av flyttlasset.
(plast?!)svärfar: som bidragit med allehanda nödvändiga ting, en pelletspall och virke som alltid kommer behövas på denna gård.
Y och J: jag tror minsann jag ser en liten nytta med att ha bra grannar, såna där som kan starta frysen när man ska komma med grejer, få igång tvättmaskinen och torktumlaren när den blonda tonen i undertecknad blir för tydligt och framförallt tror jag de besitter en hel del matnyttigheter som kommer vara till stor nytta i framtiden!
Sen en liten eloge till oss själva, A som varit en arbetsmyra och förverkat dubbla skift i veckan med förmiddag på drömfabriken och sen packat, lastat och kört allt hem till gården och jag har väl knatat en del själv men på något konstigt vis känns det lite som om jag är steget efter, saker och ting görs medan jag är upptagen på jobb eller andra uppdrag och jag har inte riktigt den fullständiga koll som mitt sinne skulle vilja men jag har ju fullt förtroende för de mina och om inte annat så är det fortfarande många lådor ouppackade som jag ska roa mig med nån ensam kväll och dessutom en hel del på inköpslistan som jag nästan helt själv råder över! :P

På tal om inköpslistan är ju riktigt besviken på den idioten (läs undertecknad) som kom på att vi skulle flytta första maj... hmm för det första, jag har ratat en hel del mer eller mindre nödvändiga ting från vårt gamla bohag varav det väsentligaste kanske hör till köksmöblemanget, som jag för övrigt fick en slant för när vi lämnade in på second hand, men så när vi nu skulle åka idag eller imorgon til Lycksele för att inhandla nya i passande färg och form var det någon som kom att markera morgondagen röd och därmed stängt och dessutom stänga tidigare idag! jag tycker minsann det verkar lite oförskämt, ska vi sitta på golvet och äta?Nåval A har dragit i lite trådar och en låneuppsättning bord och stolar anländer förmodligen under dagen!
nummer två, vad handlar denna snö om?Tittade tidigt på kort från första maj förra året och då såg de minsann inte ut på detta sätt! Det är så mycket som står och fallerar med snöns vara eller icke vara.
Det går inte bygga hagar till mina husdjur, annat äre med jyckarna som verkar trivas gott i köket, jag skulle vilja se A:s reaktion sa om jag kläckte samma huseringsidé för hästarna :D
Det går inte att gjuta grunden till vårt stallbygge som enligt min mening gärna skulle få vara klart igår.
Det går inte att förvara delarna till detta stallbygge som dessutom anländer i raskt takt under vecka 18-20... om nu allt går som det ska vill säga....

ja.. hmm trodde inte att jag var någon ivrigt textproducerande bloggare likt min bror eller syster men ser ju att jag ändå lyckats producera en rejäl text, har dessutom en hel del tankar kvar som skulle kunna präntas ner men då är det ju ingen som orkar läsa, det kommer fler dagar och fler inlägg!
nåväl om det är matnyttigt eller ej är inte upp till mig att avgöra, dock finns det till allmän beskådning och till en välbevlig tillbakablick för mig som säkert lär uppskatta ovanstående läsning i framtiden.


VÄLKOMMNA!

//Julia