Sen tävlinggsäsong

ja så har det ju blivit, vi kom ju iväg på en tävling i Vännäs i maj men sen blev det ju som pausat på grund av husköp, stallbygge, jobb och en massa annat! men än om inte stallet är klart har jag insett att jag inte måste avstå från tävlandet så nu blev det snabbt och rappt tre tävlingar här på slutet!
Den första gick av stapeln i helgen en lokaltävling 1m och 1.05 i Arvidsjaur. 
Alida var en stjärna och än om hon var väldigt "studsig" i första klassen och hade ett pet på näst sista hindret i omhoppningen så räckte det till en andra placering!
i 1.05 var hon lugnare och det kändes som en väldigt stabil runda, tyvärr blev hon lite lång ut ur kombinationen och hon fick med sig en bom så där slutade vi på 4 fel i grunden, men döm om min förvåning när det räckte till seger! Den som kom tvåa hade två nedslag dvs 8 fel. Summarum fick vi alltså med oss två rosetter, segertäcke och ett fett smajl med oss hem! 
Kommande tävlingar:
Umeå 16-17 oktober: 1m och 110
Luleå 30-31 oktober: 1m,110,115
och däremellan v.40,45 och 48 är det Janeträningar i Boden
Nu e vi på G!Bättre sent än aldrig!Känns så roligt!



Hälge han fortsätter att imponera! Trots en febertopp förra veckan som slutade med att pappa fick komma med Hippotrim ända från Gällivare så läker nog kastreringen som den ska! och förutom cykelmotion intrducerades även spring med fyrjhuling ihelgen och nej, jag blev väl inte särsklit förvånad när även det fungerade utan några som helst problem! <3 bild kommer!

Ihelgen har större delen av hagen kommit upp, på hundgården fattas bara några sjok stängsel, vindskivor och nockplåt på stallet och allmän uppstädning av allt rat på gården!
På tal om städning så var det när jag och Josefin lyfte undan en presenning i lördags och det började pipa och låta väldigt i marken.... vi upptäcke en sorkmamma med okänt antal barn, utan att säga för mycket så löste Axa det problemet åt oss, vi behöver ingen katt! :DIsak och Jonas är dom jag ska tacka för hagbygge ihelgen, att betala med en låda öl verkade accepteras! :DJosefin och Erik kom och åt middag med oss på lördag kväll och jag och Josefin hann dessutom avnjuta en ridtur runt berget på dagen! <3

eldsvåda har vi också hunnit med, en mindre värmeljusbrand i farstun slutade med en förstörd regnjacka och brännblåsa på Antes lillfinger... :/ när historien berättades vidare fick vi en brandsläckare med oss hem från Malå, kan ju va bra, än om jag inte planerar fler pyromaniska dåd!

ja det var väl i stora drag alla stora och små händelser i Aspliden 117 den senaste tiden!