VÅR

Härliga godagar som spenderas till häst, bakom häst, skoter och stillasittande :D
dramatiken har lugnat ner sig rejält men det innebär iochförsig inte att det inte är full rulle i Aspliden ändå!
minstingen lämnade oss tyvärr efter bara 8 dagar i livet, jättetråkigt men tyvärr var han inte tillrcäkligt stark och vi får glädja oss till de tre små liven som faktiskt lever, har hälsan och både har öppnat ögon och öron :D
Söta är de, B-kullen, Valpköparna får bestämma namn och jag tror de lutar åt Bitzie, Berit och Best!


Hästarna har skött sig exemplariskt i veckan så bra att de nästan är "tråkigt" att skriva om.. :D
Hälge har tagit flera turer i rockarden, ensam och med sällskap, skritt och trav, och förutom de tråkiga underlaget pga att lillen inte har skor och halkar runt så fungerar de jättebra! Drömmer om en pampig vagn till min pampiga häst! De ser ju lite trist ut med en gammal rockard....



Prinsessan har plöjt på här hemma bl.a med konditionsrundor på 5 km på 20 minuter och skrittur barbacka med härligt sällskap. Avslutade veckan med hoppning i ridhuset tillsammans med tjejerna på stallet. Hoppade en bana på 1m- 110 och hon kändes helt okej om än lite trött på slutet, jag hade kunnat rida hur länge som helst! Bilder hoppas jag kommer från eminent fotograf på plats.
Hann också med en effektiv spånrunda med Ante och Ylva imorse och de var himla skönt att få de gjort och samtidigt förena nytta med nöje och passa på att dra in Alida.

Emellan hästeri och hunderi hinns de med en hel del annat också, älskade mor var här i fredags och hjälpte mig att sätta om alla blommor, valbehövligt och jätteskönt att ha de gjort! Vi har också spenderat dagar ute på vår fina grillplats och lagat mat på muurikan Ante fick i födelsedagspresent, synd bara att vi har några stortallar i vägen för solen härute... tur Holmtjärn finns för där spenderades större delen av gårdagen, små och stora grabbar roar sig med att fiska medan vissa andra inkl. undertecknad är väldigt tillfreds med att spendera tiden stirrande ömsom i elden ömsom solen.. :D  dagen avslutades med en fantastisk midda tillagad av min bättre hälft  <3  Inte så mycke kort taget dessa dagar men brukar innebära att man haft de riktigt bra!

ser fram emot fler soldagar, mera hoppning, körning och småvalpar som blir större och busigare :D