1:a advent



Blev en lite underlig arbetsvecka förra veckan, ledig måndag för ultraljud <3 och sen kurs om löner och anställning i Lycksele onsdag/torsdag. En riktig korvstoppningskurs med väldigt mycket att ta in och väldigt intressant också, speciellt de om föräldrapenning och tillägg för min egen del! Fick ett alldeles eget dubbelrum och onsdagkvällen avslutades med bubbel på hotell laplands fina spa!



Ultraljudet var ju en fascinerade upplevelse! För oj vad de busades på därinne! :D Det är ju otroligt vad mycket barnsmorskan kan se! jag tyckte de var svårt att bara tyda ut vad som var händer/fötter... men allt såg iallafall bra ut med de lilla knyttet. Datumet blev flyttad några dagar så nytt datum för BF är 15 april, vilket innebär att jag är i vecka 20+2 om jag nu räknat rätt. Magen växer sakta men säkert :)




åsså har de blivit jul på aspliden 117, älskling och jag städade hela fredag och jag kunde ägna mig åt pyntet när han jagade på lördag. Dessutom hans de med ett besök på julmarknaden där jag inhandlade ett par jättefina nya tjocksockar, kan man aldrig få för många av! sen blev de inflyttningsfest på blåbärsstigen och marknadsdans på borgen, mest för älskling då eftersom jag var chaufför, känner att jag börjar vänja mig vid den lotten här i livet nu :)

Älskade hästen har fått sin vaccination i veckan och fått ta de lugnt på grund av de och tappskor bak då underlaget som med plusgrader igen blev en isbana. Vi har varit ute på några mysiga körturer med husse och hund och harvat lite på volten på ängen där underlaget var helt okej! Nu längtar vi till hovslagaren som kommer på onsdag! Bilderna har Marie tagit i hagen med den älskade höbalen.