Shopaholic

Förutom alla kläder som mamma tagit fram sen vi var små, och lite kläder jag beställt efter så var vi ju till S-vall förra helgen och inhandlade till bebis :) Det ligger än så länge omonterat och ouppackat (därav produktbilderna) men snart så hoppas jag att jag får ställa irodning allt det fina, både nya och gamla.



spjälsäng, spjälskydd, sängkläder, taklampa, matstol, kudde till den, filtar, sovpåse, räv, lekmatta, mobil och skötväska var några av sakerna som fick följa med hem! <3

Har också fyndat ett babyskydd på blocket som snälla syster köpte i Umeå och pappa tog hem!Ett annat fynd är en hokuspokusstol som vi hade när vi var små, nypris såg jag låg kring 1500 så de är ju helt klart en besparing, har dock inte hämtat hem den från morfars källare än :)





just de... gjorde ju en beställning till också.. (!) mera sängkläder, täcke, sitter och blöjhink :)



ja... vad är då kvar att införskaffa... frågan blir ju vad man egentligen måste ha.. mycket lite förmodligen... men ett skötbord står iallafall kvar på listan än och en åkpåse... sen är det väl ungefär som att shoppa till hästen, man blir aldrig "klar" :)

Funderar på väggord/väggdekoration till den vita väggen i barnrummet också.. dock svårt att bestämma sig, mycke beroende på vad det blir för sort, vilket jag för övrigt inte har nån som helst känsla av, vissa dagar känns de "hon" och andra "han"....




bilder från ikea.se emmaljunga.se jollyroom.se vinylahem.se


För de som nu kämpat er igenom detta "reklaminlägg" så vill ni kanske att se en magbild, v.33 idag!