Verklighet

den närmar sig, efter att ha varit "ledig" i 1 år och 4 månader, eller 16 månader, eller 70 veckor eller 500 dagar är känslorna blandade inför att återgå till någon slags vardag. En vardag som dessutom innehåller en del förändringar, A ska sluta på sitt jobb sedan 14 år och börja en utbildning delvis förlagd på annan ort. Astrid ska skolas in på dagis och jag ska jobba heltid. Förändring är alltid förändring och jag tror absolut allt kommer gå bra eller vad man ska säga men tycker ändå det är lite jobbigt med omställningen.
Astrid har fått mockasiner, dom är magiska så nu går hon iaf 10-talet steg i följd utan stöd. Annars är hon världens bästa bebis och precis som storasyster gjorde är hon totalt okomplicerad med mat, sömn och rutiner även om jag inte minns att Livia hade lika häftigt humör som lilla arga Astrid, när hon inte får som hon vill blir hon rent gudförbannad och gråter hysteriskt..i 10 sekunder😏 så oftast snabbt övergående tack och lov.
Inte gjort något alls på semestern men ändå massor. Badpark, djurpark, sommarstugan, festivaler, tivoli, stranden, utflykter, shopping och imorgon åker pappan och Livia till fjälls och jag och lillasyster ska försöka röja lite hemmavid, behöver putsa fönster och måla klart det sista på stallet.

Är himla nöjd med min häst sommar också, fullt fokus på återuppbyggnad efter bihålan, kämpade på med mycket konditionsjobb blandat med styrkepass. Ytterst få tillfällen dressyr och hoppning men tillräckligt många eftersom förra helgens Lottakurs gick så sjukt mycket bättre än förväntat. Jag tappar alltid förmågan att avgöra vilken form vi har när jag aldrig kan jämföra med någon annan eller riktiga övningar och hinder, men som sagt visade det sig att vi var båda på topp. S var knappt svettig trots 29-gradig hetta, jag kunde guida honom genom övningar och hinder utan att dra fast honom eller ställa till med andra svårigheter. Avslutade dag 2 med lång 120-130 bana som vi satte på första försöket och han rev inte en bom på hela helgen🌟 anmälda till 2 tävlingar, det här blir bra hoppas jag.