Smygpremiär

Ja nu äre väl dags, har läst många bloggar genom åren men tanken har faktiskt aldrig slagit mig att dra igång en egen men nu....

Året 2010 är jämt och bra!Stora saker händer i mitt liv och jag kan tycka de är kul både för mig själv och kanske nån i min närhet att följa vad som händer i vårt lilla liv.

Nu skriver jag "vårt" eftersom bloggen kommer skrivas utifrån Aspliden 117 och allt vad som händer där med gård, djur och människor.

men lite partiskt blir det nog alllt och mest ur min synvinkel eftersom det till 99% alltid kommer att vara undertecknad vid tangenterna.

1 maj får vi tillgång till vårt drömhus, och hur jag ska hinna med att blogga då är en gåta eftersom det är mycket som ska göras på kort tid. Bland annat ska en 110 kvm stor byggnad resas inom loppet av ett par veckor och än om det kanske inte blir så mycket skrivet så ska jag försöka dokumentera arbetet med bilder, om inte annat för min egen skull!

men 1 maj och inte en dag innan öppnar jag bloggen för allmänheten, innan dess ska jag försöka sätta mig in i hur de fungerar!


//Julia