Fotouppdatering

nu finns det inga ursäkter att inte uppdatera bloggen, jag har ju fått RÄSERinternet här hemma i skogen!
Så efter vissa påtryckningar från diverse håll ägnar jag en liten stund av min bakissöndag till att ta tag i den där jobbigaste första uppdateringen efter lång frånvaro....
Det blir mest filmsnuttar och kort idag dock. inga långa haranger :D
...lite svårt att hålla isär allt oxå, kommer alltså inte i kronologisk ordning...



Prinsen och jag deltog i tömkörningskurs för Håkan Lundmark på mrk, riktigt skoj och lärorikt och som väntat skötte sig min jättebebis oklanderligt!

 

Vår älskade Ruska lämnade oss den 8/10 och ingen kan ersätta henne men lånehunden Taiga finns nu i huset och gör det möjligt för husse att iallafall ha en drivande vuxen stövare i årets jakt. Tom och Wille har hunnit göra en jakthelg här med lyckat resultat.


 
Samma dag åkte matte och storprinsessan till Boden för en helgs träning och en älg sprang (!) in i supersnällasilverskodan, allt väl med människor och djur men bilen fick en blåtira!

 

Den 10/10-10 förlovade vi oss! <3

 

Stallet har fått elindragen och lampor monterade, innertak, fönster och dörrfoder, mellanvägg och sadelkammarväggar är uppe!mycke annat småfix också men fortfarande mycke kvar men jag ser ju nu hur mycke vi ändå hunnit med!

 

Tid har också spenderats med nära och kära och där ingår lillebrors fulsöta katt Hero!

 

Såhär såg det ut bland första gångerna lilleman tömkördes, föregående inlägg visar var vi står nu och målet är att vara i rissla innan jul!



Kylan och mörkret har tagit sitt järngrepp om oss och än om temperaturen visat närmare -30 så är vi förskonade här i Aspliden och det är oftast mildare väder här! det är både hästar och människor tacksamma för.
Julen står i antåg och lite pynt har kommit upp, jag hoppas det hinner bli lite mer!