Hopp om liv!

Efter att ha plågat sig igenom vad som känns som en evighetslång istid med över -30 grader kallt så visar sig världen från sin ljusare sida igen! Dagen idag startade med en härlig tur i skogen med prinsessan, solen strålade fågelkvitter och ni vet riktigt så där som det ska va!
Lite bilder från senaste veckan som vanligt bara hästar och en på tjockis Akita som väl har 7-10 dagar kvar innan vappisarna landar! :P



Har tvingat mig ut i kyla och blåst tidigare under veckan och det är bara för att jag råkar ha en så fantastisk häst som man står ut! får exprimentera lite med utrustningen istället för ridvägarna när det inte finns så mycket att välja på grund av snö, mörker och malmbilar. Dock är åkeriplanen en helt okej ridbana och där fick sig damen ett rejält dressyrpass med graman och waterfordbettet, funkade kanon och vi kände oss redo för medelsvår, minst! :D Lillebro har också fått prova på ett kort pass longering för första gången, det var riktigt kul att få se honom från marken i nåt annat än lunken i hagen och han fattade rätt snabbt vad det gick ut på! Han tyckte nog att de var lite spännande och spände upp sig och blev snygg, en liten brall la han till och med av men det är ju bara roligt med lite humör i min snälla nallebjörn!

Idag väntar vi hem en ny familjemedlem till kollektivet aspliden 1117 :P eller det är nog mest Ylva som väntar men jag tycker det ska bli jättekul och väldigt "behändigt" med en häst till i stallet, ridkompis, delande av jourer och allt annat som man drar nytta av när man är fler om samma sak! Våra duktiga karlar är i Vännäs och hämtar den sista boxfronten som måste komma upp helst ikväll eftersom hästen kommer idag! :P

på jobbet springer tiden iväg och det är bara en vecka kvar till sportlov! sen utvecklingssamtalstider, påsklov och innan man vet ordet av är det här läsåret slut! jag trivs verkligen med jobbet än om det är tungt ibland och de känns som man har tusen saker ogjort!tur att barnen får en att skratta varje dag!