Uppehåll

Är de INTE utomhus, regnet verkligen öser ner och nu har vi passerat 24-timmar i sträck.. tvn funkar inte pga av regnet så nu är det slut med blogguppehållet som inte går att skylla på nåt annat än den vanliga tidsbristen.

Några korta punkter sen sist då.. :)
 
  • Livia 4 månader den 17 augsti, 8870 gram och 67 lång min stora och alldeles underbart perfekta kärlekstjej! Har smakat banan, päron, morot och gröt än så länge åker de mest runt runt i munnen men gapar gör hon varenda gång, de var bara de där med att svälja :)
 
  • Helgen 17-19 augusti var vi iväg till Vännäs och tävlade. En dålig helg på många sätt startade tre klasser varav bästa resultatet var 8 fel, men men de var ett litet "wake up call" för den åkande ryttarinnan som inte kan skylla på hästen och motivationen blev inte sämre snarare mer taggad. De positiva under helgen var ju "markservicen" och att barnet och hästen är så snälla att ha med sig!

  • ihelgen vare ju då Lotta Schultz kurs och det var så lärorikt, nyttigt och framför kul! Red markarbete dag ett med trav/galoppbommar, kombination och linjer med korta avstånd, så nyttigt och shit vad hästarna fick hoppa upp sig! Dag två var det bana och vi avslutade med en bana på 120 som var klockren! Film kommer så småningom hoppas jag!... LÄXAN till nästa Lottakurs är att hålla igång energin i galoppen även genom svängar och sätta han mer på arslet, det är så kul att rida mot en mål som man vet att någon kollar av om en månad :)

  • Just de! Ny familjemedlem också! Lostupets Katja har kommit hem, 8 veckor bedårande söt ryssstövare som jag bara önskar kunde synka sina sovtider med Livia :)