Den gyllene medelvägen

150 ekipage och 400 starter är en ganska stor tävling här uppe! Det var iallafall den vi gästade ihelgen, Umeås nationella!
Mina placeringar under helgen blev 26 av 42 i 120, 19 av 26 i 130 och 41 av 47 i 125...eller som jag sa, jag var inte först och inte sist, ingen kommer ihåg oss för att vi vann eller förlorade, den gyllene medelvägen!
 
120 
8 fel två nerslag, red av honom på tok för stort på 4an så han räckte inte över, var superfin resten av banan, en A:0 dvs tidshoppning och han var med på de svängar jag gjorde tyvärr blev han tvungen att gå på toa precis över B-hindret i andra kombinationen så då rullade den av också! Vi får ta på oss varsitt nerslag där!
 
130
8 fel två nerslag, PRECIS samma fel och på samma hinder, från andra hållet...grrr..Denna gång hinder nr 3 sen gjorde jag precis samma sak, men inte lika mycket på 5 eller 7 minns inte nu vilka det var. Ryttartabbar bägge två i övrigt fin runda och fin häst!
 
 
125
Bästa framhoppningen, men ett totalt missförstånd på banan! Schibben visste inte att vi skulle hoppa 1an, så han snubblade genom och jag blev så paff att jag red kasst på linjen på nästa långsida, la en volt, klapp på halsen, andas och tänka "skolrunda" red hinder 3-8 felfritt och bra ink. 3-kombination. En typisk inomhusgrej tänker jag, det är trångt inne och man rider fram i zickzack mellan alla hinder medans man väntar på sin tur, hade honom helt enkelt inte med på noterna att vi faktiskt skulle hoppa och inte galoppera förbi!
 
Är faktiskt nöjd med helgen, känner inte att jag är på fel klasser eller så utan missarna beror på annat. Debut på dom höjderna inne, nationell status och jag tror att min uppladdning dvs "Asplidenstyle" skiljer sig från många av ekipagen som var där från hela Sverige, Finland och Norge... Har sparat banskisserna från alla och film från 125an, inga filmer/bilder från de övriga, barnvakten var ju just barnvakt och inte fotograf!
 
http://m.youtube.com/user/luulila#/watch?v=N_15ld0DuC0


Hippologum är en fin anläggning och bra tävlingsplats, helt klart värt att spendera ett meeting på!Nästa gång blir det tävling fredag också!

Inga tävlingsbilder som sagt men flera från vårt "crib" och promenader, det blir många såna när dom står på box en hel helg! Schibben trivdes bra och skötte sig som vanligt exemplariskt!
Gigantiskt tack till syster, Josefin och Carola som gjorde det hela möjligt!