Stormvind

Det senaste hästveckorna har varit intensivare än vanligt, Lottakurs förra helgen och inte mindre än 4 ridhusbesök på kort tid. Försöker tänka lågintensivt fortfarande, hellre lite och ofta än att maxa sällan. S känns fin och börjat snegla lite på vårens tävlingar. Besiktat bil och släp också, utan anmärkning men inte utan ansträngning... säkringar, släpvagnskontakter, lampor, bromsvajrar osv... alltid är det något som kan strula. 
ikväll kunde jag ge min dotter en överraskning som jag själv aldrig fick, nämligen en ponny! Helt oplanerat och impulsivt men ridskolan skulle pensionera sin 26-åriga shettis Zingas och vad passar bättre än att spendera guldåren i aspliden?Sen om han lever i 3 månader eller 3 år återstår väl att se..  Lyckan hos Livia när hon gick ut i stallet och "hittade" honom var obetalbar. Det roliga är ju att hon pratat om Sigge som "sin häst" sen hon satt på honom första gången typ 1,5 år gammal. Sigge må va gammal & grå men ändå väldigt fräsch för sin ålder, inga eksem, fång eller större problematik en gentleman på gott och ont jag tror inte flickorna får allt gratis av en rutinerad ridskola herre😉
 
Astrid hakar på det mesta, såklart..hon har ju inte så mycket val😊 men att sova i sin egen säng och äta välling är nu mera en rutin än tvärtom..pepparpeppar!