Brodd

Vi började veckan med hovslagardag, lite nya broddar som nötts och verkning av shettis. En vecka där broddarna verkligen behövts, men om det fortsätter töa i den här takten behövs de inte i 8 veckor till! som är nästa gång hovslagaren hälsar på. 
Ny bal i hagen, nr.17 av totalt 20 och idag satte jag det stora nätet över för första gången få se vad hästarna säger om det, maskstorleken ska enligt tillverkaren inte minska intaget bara spillet, och egentligen behöver ingen av dem mindre mat. Ridmässigt stiger oron för underlaget, vårt fina perfekta snöunderlag har i veckan raserats till något knaggliga, hårt och allmänt tråkigt..bara hoppas det kommer en snövända till eller töar bort alltihop, vilket är lite väl optimistiskt i mitten på mars..

Var iallafall iväg på lotta i lördags, skippade söndagen eftersom barnen var sjuka och jag hade ingen barnvakt som kunde följa med. Markarbete med sidvärts, motställning och volter i trav och galopp som avslutades med en linje på 17 m som vi red på 5 och sen 4 galoppsprång. S var så fin och hade han haft en mjukare, stadigare ryttare hade det varit prickfritt!
 
 
Jag vågade klippa mig! så nöjd och skönt, min önskan om att ge mitt hår en nystart efter graviditet och amning är nära. Har inte färgat eller behandlat det på nåt sätt och nu klippt det och verkligen börjat om, få se hur länge jag överlever med den rätt råttiga tråkiga färgen och inte börjar sätta upp det i tofs. 
Astrid till BVC idag, 9 månader och 12 dagar 10665 gram och 74,2 cm lång! 4 tänder uppe allt som det ska!