Ljuset i tunneln och bebisnytt

Nu har vi fått lite besked och törs vara lite optimistiska!
Om allt går som det ska så ska pinnen ut på måndag, pinnen som suttit där i 4 veckor då och sträckt ut benet med 3 kg motvikt. Såret läggs om var 5:e dag och jag fotade gårdagens, syns egentligen ingenting! Sen får vi ju inte åka hem direkt pinnen opereras bort utan ytterligare några dagar efter det men som sagt.. jag ser ljuset i tunneln!
 
 
 
Livia har under denna månad ätit ipren och alvedon, vilket jag tycker låtit otroligt "lite" med tanke på ett benbrott och pinnen igenom. Men uppenbarligen har de räckt och dessutom inte ens behövts full dos. Från och med ihelgen får hon dessutom bara en alvedon per dygn och det verkar gå bra så särskilt ont kan hon ju bara inte ha! Ytterligare bevis på det är hennes ökande mobilitet, nu gör hon "allt" utom att kliva ur sängen i princip, snurrar, ligger/sitter och håller på hela dagarna, fortfarande vid väldigt gott mod! Mamman däremot har mycket dötid att slå ihjäl och klottrar en del...
 
 
Idag hade jag för ovanlighetens skull en tid hos MVC att passa. Jag fick komma till en barnmorska här på en koll istället för att åka 12 mil hem och de var ju skönt! Allt såg bra ut och fick återigen höra "gjord för att bära barn"... jo jo tänker ändå inte ha så många fler än 2.. :)
Lite siffror: (mest för min egen skull då det inte förs in i min vanliga journal.)
blodtryck: 123/76
Symfusmått:32
hjärtljud: 148
Hb:127
Bl.socker: 4,1
Vikt: 93 kg
och en "hissbild".
 
 
Idag fick så Livia äntligen se solen, eller andas frisk luft iallafall, solen har hon ju sett genom fönstren..
Lekterapin ligger i ett hörn mellan 2 byggnader och de blir verkligen en gryta där emot solväggen! Vi baxade ut sängen och alltihop! Syns litegrann å¨bilderna hur pyntat Livias säng verkligen är, efter 3 veckor blir de en del krimskrams :)  Supermysigt med en glass och lekstund på altanen. Duktiga förskolläraren som jobbar på lekterapin anstränger sig för alla sjuka barn och har till Livias sträcksäng sytt ett tält så vi kan leka koja! de uppskattade hon verkligen!