Umeå Grand Prix

För tredje året i rad var vi på Umeås nationella tävlingar! 2013 med 1,5-årig Livia, 2014 gravid med Astrid och i år med en snart 4 månader gammal Astrid, nästa år planerar jag att åka utan barn😉 inte för att jag kan "skylla" tävlingsresultat på barnen, har aldrig vart så bortskämd som denna tävling!med två hästskötare och en barnvakt har jag i stort sett bara behövt amma & rida, lyxigt! Som vanligt har världens bästa häst skött sig som den kung han är, när stissiga tävlingshästar sprätter runt mer i luften än på backen på veterinärbesiktning, uppstallning och framhoppning är S lugn som en filbunke, älskar honom för det, det är roligt att åka iväg med en så trygg häst! så till lite klassreferat:
120 fredag; sjuuukt nervös och full av prestationsångest med en jätteklump i magen backade jag runt en 120-bana med hela 4 nerslag🙈 skämt åsido satte jag honom i sliten upprepade gånger och hans stora hjärta förlåter mig gång på gång. Så arg på mig själv efteråt.
120 lördag; uppläxning av ryttare gav sjukt mycket bättre ridning och mindre nerver gav helgens bästa runda! ett skitpet på b-hindret i kombination gjorde inget för känslan och glädjen var där igen!
120 söndag; taggad häst och ryttare som väntat heeeeela dagen och laddat upp med att se 150-
finalen, en bra runda egentligen men lite övertaggning och trångt om plats med stor häst ledde till ett nerslag i både två-och trekombinationen. Filmer på lör & sön:
https://youtu.be/OVSF4SguZqc
https://youtu.be/Jey01ssDWV8
I konkurrensen, med den uppladdningen och lite ursäktad för mammaledighet, nöjd med helgen!
En tävling kvar i år, sista helgen i oktober.
Hemma, tillbaks till verkligheten och otroligt glad över mitt "stayathomemom"-jobb istället för det andra jobbet på måndag morgon!Jag och Livia hade en mysdag i stallet och åkte till ridbanan där vi turades om att rida.Hon börjar tjata om att trava..hmmm känns inte riktigt rättvist att lära henne det på vad som måste kännas som ett ökenskepp för henne🙈