lunka på

Egentligen händer det inte mycket spännande i livet för tillfället. Har haft en period när det varit relativt lugnt på helgfronten inte massa inbokat för någon i familjen. På ett sätt hinner man mycket hemma såna veckor. Vi har varit och plockat ner gamla sommarhagen i ullusdal som är sålt och på så sätt fick jag en hink isolatorer,tråd och massa stolp. Har använt det och satt upp en tredje tråd för sigge i vinterhagen. Har städat vinterhagen också, tagit ut minst 5 släpar med bajs, harvat och lagt ut lite grus på utvalda platser. Den blev jättefin och det är lika skönt varje år!👌
Jag och Schibben tragglar på, mest kondition och styrka och bara ut i skogen,har inte ridit ett enda pass på bana på flera veckor, skönt på ett sätt! jag nojjar konstant över att något ska komma tillbaka och han har nog aldrig varit så välundersökt och tempad..jag hoppas jag kan släppa lite av oron snart så vi kan lägga det bakom oss. Ihelgen red jag iaf 2 ordentliga pass lör-sön när han fick svettas och springa i alla gångarter. Han känns precis som vanligt och det är ju skönt. jag har köpt mer lusern och groov och kämpar fortfarande med hullet, jag hoppas verkligen att denna veckas värme och regn ska få det att växa lite gröngräs, jag tror det är det som fattas!
Flickorna hänger med som vanligt och Astrid är tuffare för varje dag, även om hon fortfarande är väldigt försiktigt och inte törs släppa möblerna mer än korta ögonblick märks det att hon blir stadigare. Livia hade förskolans dag i torsdags,värdelöst med snöblandat regn och en superkall dag när det var ordnat med massa roliga uteaktiviteter och glass..